14/05/2020

Vizita Castelul BRAN

Castelul Bran se situează la mai puțin de 30 km de Brașov, construit pe o stâncă, într-un amplasament cheie din punct de vedere strategic. El adăpostește în acest moment Muzeul Bran, ce se întinde pe cele patru etaje ale castelului.
13/05/2020

Circuit Transilvania

Transilvania este o regiune istorică și geografică situată în interiorul arcului carpatic, una din regiunile istorice ale României. De-a lungul timpului a făcut parte din Dacia, din Imperiul Roman, din Regatul Ungariei, respectiv din Imperiul Austriac.
13/05/2020

Tur de oras – Bucuresti City Tour

Daca va aflati pentru prima oara in oras sau daca aveti prieteni sau colegi in vizita pentru una sau mai multe zile, va putem oferi varianta unui tur de oras de cateva ore bifand cele mai importante obiective turistice.
14/05/2020

Vizita Cetatea Sighisoara

Edificiul a fost construit în secolul al XIV-lea pentru a proteja poarta principală a orașului. Cel mai înalt (64 de metri) și mai cunoscut dintre ele este Turnul cu Ceas – simbol al oraşului şi obiectiv turistic ce nu trebuie ratat dacă sunteți vreodată în oraș.
13/05/2020

Circuit Bucovina

Bucovina este partea cea mai veche și mai frumoasă a tării noastre, raiul Moldovei. În Bucovina totul este special. Din capul locului trebuie spus că Bucovina este una dintre cele mai frumoase regiuni din România şi merită vizitată.
13/05/2020

Circuit pe Litoralul Marii Negre

Litoralul romanesc se numara printre regiunile cele mai spectaculoase ale tarii noastre, oferind peisaje uimitoare. Posibilitatile de distractie sunt intregite de recentele constructii turistice din statiunea Mamaia dintre care le amintim pe ...
14/05/2020

Circuit Transfagarasan

Transfagarasanul este una dintre atractiile cele mai mari ale Romaniei si nu numai, atragand turisti din toate colturile lumii. Situat in muntii ce gazduiesc cel mai inalt varf din tara, Moldoveanu, unde altitudinea este de 2544 de metri ...
14/05/2020

Creeaza propriul tau circuit

Am prezentat pe site-ul nostru cateva idei de circuite sau destinatii de interes din tara noastra la modul general si pot fi oricand o alegere ideala, dar putem merge in orice alta parte, in functie de preferintele dumneavoastra.
13/05/2020

Circuit Sinaia

Sinaia este una din cele mai importante stațiuni turistice și balneo-climaterice din România. Supranumită și Perla Carpaților datorită peisajelor superbe și condițiilor deosebite de petrecere a timpului liber și de tratament,